Læs mere om Bell'ItaliaHvem er vi?Læs vores artiklerVil du annoncere?

Antipasti

Pasta

Grøntsager

Fisk

Italiensk frugt

Kaffe

 

Italiensk mad - Italienske opskrifter

Det er ikke underligt at italiensk mad er populært i Danmark. Vi er efterhånden vokset op med pasta og pizza, men i dag finder manet væld af fantastiske italienske råvarer i butikkerne som bare for få år siden var umulige at opdrive i Danmark.

Mozzarella, pecorino, parma-skinke har afløst de dårligere produkter vi tidligere måtte nøjes med og i dag er basilikum en ligeså almindelig krydderurt i køkkenet som persille.

For at ramme den rigtige italienske smag, skal man forstå det italienske måltid og så gør det jo heller ikke noget at kombinere det hele med et glas godt glas Italiensk vin

Det italienske måltid er delt op på en lidt anden måde end vi er vant til.

Først kommer antipasti, den italienske forret som skal være forspillet, flirten til måltidet. Så kommer primi, der kan være pastaretter eller risotto. Og så går man først over til måltidets hovedret der kan være kød eller fisk. Sidst min ikke mindst står der frugt og desserter, dolce på programmet, inden måltidet rundes af med en italiensk kaffe og måske en lille bitter en amaro der kan sætte gang i fordøjelsen.

Rigtig god fornøjelse i køkkenet og husk at hvis pastasaucen ikke smager rigtig italiensk, så giv den lige en ordentlig omgang olivenolie til når saucen er færdig. DEt gør underværker og bringer den rigtige italienske smag frem. Ofte bruger vi for lidt.En lille god huskeregel. der gerne være små perler af olivenolie på tallerkenen, så har du ramt rigtigt.