Læs mere om Bell'ItaliaHvem er vi?Læs vores artiklerVil du annoncere?

 

Sorrento - hotel

Nu er det blevet muligt at flyve direkte til Napoli fra København. Find et romantisk hotel i Sorrento og nyd en dejlig ferie på Sorrento-halvøen. Her er nok at se på hvad enten I tager en uge eller en lørdag til tirsdag med Sterling. Besøg Pomeji, Napoli eller det skønne Capri og nyd nogle dejlige aftener i den fantastiske by. Med Bellitalia kan du finde det rigtige hotel og så til en god pris.

 

Nogle hævder, at det rigtige Italien starter syd for Rom, og mange Italiens-rejsende har endnu ikke fået øjnene op for den smukke region Campanien, der byder på mange fantastiske oplevelser. Flyv til Napoli og hold ferie i den fantastiske by Sorrento på den smukke halvø med udsigt til Vesuv og den legendariske Capri.

På din ferie kan du se vi nærmere på den hektiske og berømte storby Napoli med de små gader og stræder hvor vasketøjet stadig kan ses hænge fra hus til hus. Eller besøge Pompeji den fantastiske ruinby der blev dækket af aske ved Vesuvs vulkanudbrud i 79 e. Kr. Se hvordan romerne for over to tusinde år siden havde rindende vand i husene. Eller for den eventyrlystne - tag en tur på den levende vulkan Vesuv der gennem tiderne har haft så stor indflydelse på området. Lejl en bil eller en vespa og kør en tur langs Amalfikysten til tempelbyen Paestum. Her finder man tre smukke græske templer, der stolt knejser og vidner om områdets interessante historie.

Romantiske sjæle må hellere tage til den berømte ø Capri, hvor jetsettet i mange år har holdt til. Her kan man nyde smukke og uforglemmelige udsigter mod Vesuv, over den smukke ø, besøge den spændende Villa Munthe der i da udover en fantastisk udsigt er et flot og interessant museum. Ellers kan man vælge blot at nyde livet i de små gader på den lille ø. Mit råd - spis en dejlig frokost ved torvet og tag med en af de lokale fiskere på tur til Den blå Grotte. Alt i alt nyd en romantisk dag inden båden igen sejler tilbage til Sorrento om eftermiddagen.

 

Er du klar til at finde dit hotel  - så lad Bellitalia hjælpe dig med at finde det rette sted at bo -  du kan booke hotel i Sorrento direkte her på siden til gode priser. Find pris på hotel i Sorrento.