Læs mere om Bell'ItaliaHvem er vi?Læs vores artiklerVil du annoncere?

 

Billige hoteller i Venedig?

 

Det kan være svært at finde et billigt hotel i Venedig. Her er det muligt at bo som en Doge eller dele værelse med en flok rygsæksrejsende. Det er helt klar en god ide at kigge sig omkring på nettet for at finde et hotel til den rigtige pris. Har man ikke været i Venedig før er det en god ide at finde ud af hvor man skal bo i byen før man begynder at lede. Beliggenhed er nøgleordet. 

Som alle andre steder i verden må man indse at jo mere centralt hotellet skal ligge, jo dyrere er det naturligvis. Men hvis du er forberedt på at bruge lidt tid på at søge det rigtige hotel på nettet, kan man finde gode tilbud. Det gælder blot om at tage sig tid til at finde det rigtige. Byen bliver besøgt at over 10 millioner besøgende om året og med en befolkning på kun 70.000 er der næsten flere hotelværelser end soveværelser i den fantastiske by. Og det er ikke underligt at så mange mennesker strømmer til denne unikke og uforlignelige by. Der er ikke nogle byer i verden der kan sammenlignes med Venedig, og den er et must at besøge.

Steder at bo

Vi man må midt i byen er det ofte lidt dyrere selvom der ligger bed and breakfasts som tilbyder indkvartering til en rimelig pris. Der er også mindre hoteller til en rimelig pris, men du skal være ude i god tid. Det er også muligt at spare en hel del penge ved at bo på Lidoen udenfor Venedig og så sejle ind til byen. På den måde bor man ved stranden og om aftenen kan man komme lidt væk fra mylderet. Dette er specielt godt om sommeren hvor byen er fyldt og det kan være meget varmt. Således kan kulturen kombineres med lidt sol og bad. Lige uden for Venedig på fastlandet ligger Maestre, her er det også muligt at booke et hotel til en rimelig pris.

 

Er du klar til at finde dit hotel  - så lad Bellitalia hjælpe dig med at finde det rette sted at bo -  du kan booke hotel i Venedig direkte her på siden. Find pris på hotel i Venedig.

Bestil i god tid

Det er specielt om sommeren at man finder de fleste turister der strømmer til byen og hvis du har i sinde at tilbringe nogle sommerdage på et hotel i Venedig, så er det vigtigt at være ude i god tid. Skulle du ikke have nået det er det muligt at henvende dig til Venetian Hoteliers Association enten i lufthavnen eller på stationen Santa Lucia, så kan de hjælpe med at finde indkvartering.

 

Høj- og lavsæson

Desværre har mange af hotellerne ikke forstået at dele priserne op i høj-og lavsæson og deres priser er høej hele året rundt, men officielt er lavsæsonen fra midten af november til midten af marts, dog undtaget julen og naturligvis under karnevallet. I Italien er de officielle værelsespriser angivet på døren på hotellet og det er altid muligt at kontrollere at man ikke betaler for meget. Det kan betale sig at spørge om en rabat ved at betale med kontanter som er den foretrukne betalingsform. Ofte kan man slå prisen ned med op til 10% og det hænder at de tilbyder andre former for fordele som f.eks. en bådtur eller lignende. 

 

Find frem til hotellet

Når du har fundet et hotel, og du er på vej til Venedig, så husk at få klar besked om hvordan du finder frem til hotellet med bagage. Det kan være noget af en opgave at klare sig med bagage i den kringlede og snørklede by. Kig på hotellets hjemmeside, her finder du ofte en god beskrivelse af hvordan du kommer frem. Den mest charmerende men også dyre måde at komme frem til hotellet på er naturligvis med en af de flotte vandtaxis men det er til gengæld ikke billigt. Aftal prisen på forhånd.