Læs mere om Bell'ItaliaHvem er vi?Læs vores artiklerVil du annoncere?

 

Billige hoteller i Rom

At finde et billigt hotel i Rom er ikke altid let. Hvor skal hotellet ligge? Vi man bo på et billigt hotel eller skal man vælge et luksushotel? Skal jeg bo midt i centrum og hvor er centrum? Læs mere og bliv lidt klogere.Find dit hotel sammen med Bellitalia - til gode priser. 

Alle siger at "vil vil bo centralt", men hvad er centrum af Rom? De fleste hoteller ligger ligesom i andre storbyer i nærheden af hovedbanegården, Stazione Termini, og det er også her at det er lettest at finde et sted at bo.

 

Men der skal da ikke være tvivl om at kan man finde et hotel der ligger i nærheden af Piazza Navona, Trevi fontænen eller Campo dei Fiori, det store frugt- og grøntmarked, så er det lidt lettere at komme frem og tilbage.

 

Det som mange kalder centrum, det gamle Rom hedder Campo Marzio - Mars Marken, her findes der bare ikke så mange hoteller. Så det er nok nødvendigt at gå på kompromis. Således havner de fleste i området omkring Termini.

 

Fordelene ved at bo omkring Termini er, at det er let at komme frem og tilbage fra lufthavnen, tage en tur med toget eller bussen  - og så har man metroen ved siden af og er så 4 minutter fra Den Spanske Trappe og 8 minutter fra Vatikanet. Selvfølgelig er det dejligt at træde lige ud af hotellet og ud på Campo dei Fiori men alle kan jo ikke bo her.

 

Er du klar til at finde dit hotel  - så lad Bellitalia hjælpe dig med at finde det rette sted at bo -  du kan booke hotel i Rom direkte her på siden. Find pris på hotel i Rom.

 

En dag i Rom ser nogenlunde således ud:

 

Morgenmad. Ud og opleve byen og spise frokost på den restraurant. Herefter flere oplevelser. Nu er man ved at være træt og det er tid til at hvile lidt på hotellet. Så her skal man så tilbage til hotellet. Hvile og måske et bad inden turen går ud i byen igen.

 

Da man alligevel bevæger sig meget og kommer godt rundt er det egentlig kun spørgsmål om at man har forskellige startsteder, for man kommer alligevel langt omkring og skal bevæge sig langt for at komme tilbage igen. Taxaer er forholdsvis billige, noget billigere end i Danmark, så problemet er ikke så stort.

 

  <