Læs mere om Bell'ItaliaHvem er vi?Læs vores artiklerVil du annoncere?

 

Bilferie i Italien

Hvis man skal på bilferie kunne det være en god ide at tage bilen til Italien. Lej en bil i Italien eller kør selv. En bilferie er en god måde at opleve landet på. Hvad enten du vil besøge hovedstaden Rom, renæssancebyen Firenze eller tager til en af de mange campingpladser langs kysten. De italienske landskab er varierede og smukke og du bestemmer selv farten.

 

Tag bilen gennem Toscana

Fordelen ved at rejse med bil er at du selv bestemmer tempoet og ruten. Og et af de mest populære områder er: Toscana. Toscana byder på et utroligt varieret landskab, de skønneste sandstrande og fantastiske middelalderbyer. I Toscana finder du også den imponerende renæssanceby Firenze, hvor man let kan få hele ugen til at gå. I Toscana finder du alt fra camping til vinslotte og der er en oplevelse at booke sig ind på en af de mange vingårde og holde vingårdsferie. Ellers finder man små familiehoteller hvor familien kan blive forkælet og maven kan få alt hvad hjertet begærer. Den italienske gæstfrihed er verdensberømt, og oplevelserne venter lige om hjørnet.

 

 

Kør som Italienerne

Det er ikke så svært at køre i Italien. De kører ”frisk til” man til gengæld kører de godt. Vær opmærksom på at der i starten af august måned og slutningen af august er rigtig mange italienere på vejene og det er en god ide at undgå lige netop disse dage. Italienerne er meget hjælpsomme og giver gerne gode

 

En tur gennem Støvlelandet

En bilferie i Italien giver mulighed for at besøge flere områder af Italien på en ferie. En dejlig tur kunne være at starte med nogle dage ved Gardasøen, tag videre ned til Italiens spisekammer I Emilia Romagna hvor man producerer parmaskinke, parmesanost, balsamico og ravioli, og så kan ferien afsluttes i det pragtfulde Toscana. Italien har masser at byde på. Vælger du at flyve ned til Italien kan man vælge at leje bil i lufthavnen og på den måde spare de første 1400 km. til Italien. Fordelen er at det hele går lidt hurtigere og man sparer mange kedelige kilometer ned gennem Tyskland. Fordelen ved at køre selv er at i bil kan man have dejlige vine og masser af mad med hjem fra Italien – så der er noget for alle.

 

Læs om Vingårdsferie i Toscana

  

 

 Trova Albergo Copenhagen    Holiday in Tuscany?