Læs mere om Bell'ItaliaHvem er vi?Læs vores artiklerVil du annoncere?

 

Italiensk frugt

 

Markeder der bugner af frisk frugt og grøntsager der ligger i store bunker alle sammen sprudlende af friskhed og med det sikre kendetegn at de er blevet kærtegnet af solen er et italiensk marked. Og mår man ser på frugterne er det en fornøjelse. Fra Sicilien fantastiske udvalg af appelsiner, hvor man vælger hvilken sort man skal have og ikke som hjemme hvor en appelsin er en appelsin. Her har de Wellingtons, Navels, Tarrocchi, Sanguinelle - de to sidste blodappelsiner. I maj og juni finder man de såkaldte Nespole, som i Danmark hedder Japansk Mispel. Alt i alt en oplevelse for øjet og munden.

 

Appelsiner er jo en af de frugter som Markeder der bugner af frisk frugt og grøntsager der ligger i store bunker alle sammen sprudlende af friskhed og med det sikre kendetegn at de er blevet kærtegnet af solen er et italiensk marked. Og mår man ser på frugterne er det en fornøjelse. Fra Sicilien fantastiske udvalg af appelsiner, hvor man vælger hvilken sort man skal have og ikke som hjemme hvor en appelsin er en appelsin. Her har de Wellingtons, Navels, Tarrocchi, Sanguinelle - de to sidste blodappelsiner. I maj og juni finder man de såkaldte Nespole, som i Danmark hedder Japansk Mispel. Alt i alt en oplevelse for øjet og munden.

 

Markeder der bugner af frisk frugt og grøntsager der ligger i store bunker alle sammen sprudlende af friskhed og med det sikre kendetegn at de er blevet kærtegnet af solen er et italiensk marked. Og mår man ser på frugterne er det en fornøjelse. Fra Sicilien fantastiske udvalg af appelsiner, hvor man vælger hvilken sort man skal have og ikke som hjemme hvor en appelsin er en appelsin. Her har de Wellingtons, Navels, Tarrocchi, Sanguinelle - de to sidste blodappelsiner. I maj og juni finder man de såkaldte Nespole, som i Danmark hedder Japansk Mispel. Alt i alt en oplevelse for øjet og munden.

 

Markeder der bugner af frisk frugt og grøntsager der ligger i store bunker alle sammen sprudlende af friskhed og med det sikre kendetegn at de er blevet kærtegnet af solen er et italiensk marked. Og mår man ser på frugterne er det en fornøjelse. Fra Sicilien fantastiske udvalg af appelsiner, hvor man vælger hvilken sort man skal have og ikke som hjemme hvor en appelsin er en appelsin. Her har de Wellingtons, Navels, Tarrocchi, Sanguinelle - de to sidste blodappelsiner. I maj og juni finder man de såkaldte Nespole, som i Danmark hedder Japansk Mispel. Alt i alt en oplevelse for øjet og munden.